Contact primaria Cernica

mai 3, 2011

Adresa: str. Traian, nr.10

Localitatea: Cernica
Cod postal: 077035
Telefon: 021-2555508
Fax: 021-2555508
URL: https://cernica.informare.ro
http://www.cernica.ro

5 thoughts on “Contact primaria Cernica

  1. va rog frumos luati masuri urgente pentru repararea (asfaltarea ) strazii Oxigenului, macar pana la cimitir.E pacat de Dumnezeu, ca se chinuie bietii oameni sa ajunga cu mortii lor la cimitir,se rup si masinile din cauza gropilor.Altfel, vom fi nevoiti sa chemam televiziunile sa filmeze in ce hal arata drumul…!

    1. Posed o casa de vacanta pe str.Liviu Rebreanu nr.89.In ziua de 16.ol.a.c am constatat,cu surprindere,ca desi am stabilit cu executantul lucrarii canal-apa,locul de amplasare al “traversarii” noastre de canal,am fost omisi de la lucrare,sapindu-se ,in continuare,la alti vecini. Dle primar,Apostol,rog interveniti de urgenta,in calitate de autoritate aleasa si reprezentativa,in vaderea remedierii situatiei.Va multumesc,anticipat,pentru intelegere si ajutor.Cu stima,Monica Zodie

  2. Domnule Primar sant mama unui copil cu probleme,are 27/ani,este internat de cateva zile la spitalul Diamandescu,sectia1.El creaza probleme majore numai fata de mine ca mama,iar in rest este un copil linistit.Astazi de sambata mortilor a primit de la o localnica niste dulciuri de pomana si infirmierul de pe sectie pe nume IONICA;la batut foarte rau pr copil pentru ca nu i-a dus lui tot ce a primit.Fiul meu are 3 operatii pe creer si a fost lovit numai in cap de acest IONICA,probabil ar trebui si el internat pe o sectie mai rea si sa fie pedepsit,mai ales ca nu este la prima abatere,si multe alte care ma abtin deocamdata.VA ROG LUATI MASURI.

  3. buna ma scuzati ca va deranjez am si eu o rugaminte la voi,si as vrea din suflet sa ma ajutati,am si eu nevoie de o informatie,sotul meu nu si-a cunoscut niciodata tatal,din informatiile pe care le avem noi domnul TRANCU ION ar locuii in comuna CERNICA,inpreuna cu sora lui PANTUROIU CRINA,si mai are inca o sora dar nu isi mai aminteste nimeni cum o cheama.doamna PATUROIU CRINAar tr sa aiba si un baiat cam de vreo 35 de ani PANTUROIU BOGDAN.daca aveti vreo informatie oricare dintre voi scrietimi aici.sau domni de la primarie pe adresa mea mea de email.va multumesc frumose forte important ptr sotul meu sa-si cunoasca originile,si din cat a mai inteles mai are si fratii vreo 3.orice informatie este importanta.SAU DACA II CUNOASTETI PE TRANCU ION SPUNETI CA ARE UN BAIAT DE 27 DE ANI CE AR DORI SAL CUNOASCA,FACUT CU TRAICU IOANA.

Lasă un răspuns